Zobrazeno 1 - 10
of 543
pro vyhledávání: '"I. Hardy"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Pediatric Neurology. 20:052-056
Acute fulminant cerebral edema is a poorly understood but serious neurologic condition resulting in profound neurologic disability or mortality. Here we presented a case series of four children that presented to our institution with new neurologic dy
Autor:
Thomas P. Kieffer, James I. Hardy
Publikováno v:
Journal of Minerals and Materials Characterization and Engineering. :90-99
This study presents the fatigue response of 304 stainless steel foil, cold-rolled to a thickness of 3.2 μm with 87 percent cold work at orientations of 0, 45, and 90 degrees to the direction of rolling. Fatigue specimens were fabricated by laminatin
Publikováno v:
Mine Closure 2022: 15th Conference on Mine Closure.
Publikováno v:
Neuropediatrics. 50:304-307
X-linked Charcot–Marie–Tooth disease (CMTX1) is the second most common form of Charcot–Marie–Tooth disease (CMT). It is caused by a mutation in the gap junction β 1 (GJB1) gene, which encodes for connexin-32. In addition to the peripheral ne
Autor:
Ragina Rafiq, Saeed A. Hayek, Ugochukwu Anyanwu, Bonita I. Hardy, Valerie L. Giddings, Salam A. Ibrahim, Reza Tahergorabi, Hye Won Kang
Publikováno v:
Foods, Vol 5, Iss 2, p 28 (2016)
Essential oils are natural antimicrobials that have the potential to provide a safer alternative to synthetic antimicrobials currently used in the food industry. Therefore, the aim of this study was to evaluate the antimicrobial and antioxidant activ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6278861fcdf644adb7e79a9deaa1f5ec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.