Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"I. Goyko"'
Autor:
I. Goyko, N. Stetsenko
Publikováno v:
Tehnologìâ virobnictva ì pererobki produktìv tvarinnictva. :143-154
The article substantiates the mincemeat recipe for the production of culinary meat and vegetable semifinished products for special dietary purposes for athletes. Based on the monitoring of the food market, it was concluded that it is promising to exp
Autor:
I. Goyko, N. Stetsenko
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 28:163-172
Autor:
I. Goyko, N. Stetsenko
Publikováno v:
Food Industry. 28:96
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.