Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"I. Giovannacci"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G, Ghidini, G, Setti, A, Sala, I, Giovannacci, F, Veneri, A, Greco Lucchina, R, Sala, P, Vescovi
Publikováno v:
Journal of biological regulators and homeostatic agents. 33(6 Suppl. 2)
The present preliminary ex vivo study aims to assess the possible interaction between complex biological systems and laser light, through irradiation of different hard tissue samples. A 645 nm wavelength diode laser was adopted to perform the present
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. Carlier, I. Giovannacci, J. L. Vendeuvre, G. Salvat, Gwennola Ermel, Stéphane Quéguiner, Catherine Ragimbeau
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 90:131-147
I. GIOVANNACCI, S. QUEGUINER, C. RAGIMBEAU, G. SALVAT, J. L. VENDEUVRE, V. CARLIER AND G. ERMEL. 2001. Aims: The origin of Salmonella contamination of pork products is not well established. In order to further this knowledge, the transmission of Salm
Autor:
I. Giovannacci, G. Salvat, Catherine Ragimbeau, Stéphane Quéguiner, Gwennola Ermel, Vincent Carlier, J. L. Vendeuvre
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 53:127-140
In order to determine the origin of pork cuts contamination by Listeria monocytogenes, 287 isolates, collected from five French pork slaughtering and cutting plants, from live pigs to pork cuts, were characterised using three molecular typing methods
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Detecting allergens in food ISBN: 9780849325748
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0cbf13b679c27c7ce8321a8493c3721d
https://doi.org/10.1533/9781845690557.3.219
https://doi.org/10.1533/9781845690557.3.219
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology
Journal of Applied Microbiology, Wiley, 2000, 88, pp.992-1000
Journal of Applied Microbiology, Wiley, 2000, 88, pp.992-1000
Physicochemical surface properties, related to electrostatic, van der Waals and Lewis acid-base interactions, of five Listeria monocytogenes strains isolated from pork-processing environments were determined after two subcultures at 37 degrees C and
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 53(2-3)
In order to determine the origin of pork cuts contamination by Listeria monocytogenes, 287 isolates, collected from five French pork slaughtering and cutting plants, from live pigs to pork cuts, were characterised using three molecular typing methods