Zobrazeno 1 - 10
of 231
pro vyhledávání: '"I. Geornaras"'
Antimicrobial Resistance in Retail Ground Beef with and Without a 'Raised Without Antibiotics' Claim
Autor:
J. W. Schmidt, A. Vikram, K. Thomas, T. M. Arthur, M. Weinroth, J. Parker, A. Hanes, I. Geornaras, P. S. Morley, T. L. Wheeler, K. E. Belk
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 3
ObjectivesThe occurrences of human bacterial infections complicated by antimicrobial resistance (AMR) have increased in recent decades. Concerns have been raised that food-animal production practices that incorporate antimicrobials contribute signifi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R. J. Delmore, Keith E. Belk, I. Geornaras, A. A. Reyes, D. R. Woerner, Jennifer N. Martin, B. R. Bullard
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 2:125-126
Autor:
Jennifer N. Martin, R. J. Delmore, T. Thompson, I. Geornaras, B. McFarlane, M. N. Nair, Keith E. Belk
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 3:113-113
ObjectivesCattle weights have increased during the last couple of decades and have not always been accompanied by improvements in facility capabilities and management. Alongside quality issues of color, tenderness, and water holding capacity, issues
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of animal science. 94(6)
Two studies were conducted to evaluate the influence of packaging and production system (PS) on retail display life color (L*, a*, and b*), fatty acid profile (% of total fatty acids), lipid oxidation (thiobarbituric acid reactive substances; mg malo
Publikováno v:
Journal of animal science. 94(6)
Two studies were conducted to evaluate the influence of packaging during storage of strip loins (to simulate export shipment) from steers fattened on intensive grazing systems (Uruguay; UR) or on a high-concentrate diet (United States; US) on retail
Autor:
A. A. Reyes, B. Bullard, I. Geornaras, R. J. Delmore, D. R. Woerner, J. N. Martin, K. E. Belk
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology. 1:123-124