Zobrazeno 1 - 10
of 292
pro vyhledávání: '"I. FELBERG"'
Publikováno v:
South Florida Journal of Development. 2:2592-2599
Soybean is well recognized for having several bioactive compounds. Black soybeans have been used in Eastern countries as a healthy food and as an medicinal alternative. The identification of natural substances, such as peptides, present in black and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOSR Journal of Environmental Science, Toxicology and Food Technology. 11:56-60
Autor:
Verônica Calado, Mariana Monteiro, Carmen M. Donangelo, Sidney Pacheco, Adriana Farah, Ronoel Luiz de Oliveira Godoy, I. Felberg
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 19, Iss, Pp 688-699 (2015)
The effect of the simultaneous ingestion of soymilk and coffee on the urinary excretion of isoflavones (ISO) and chlorogenic acids (CGA) was investigated for the first time in humans. In a randomized crossover study, soy (79.7 µmol ISO), coffee (561
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
El Safty, Hend Galal1 hendelsafty172@gmail.com, Ezzat Youns, Heba Mohammed1
Publikováno v:
Egyptian Journal of Hospital Medicine. Oct2024, Vol. 97 Issue 1, p3554-3567. 14p.
Publikováno v:
Alimentos e Nutrição, Vol 15, Iss 2, Pp 163-174 (2008)
Apesar do alto valor nutricional do extrato de soja, seu consumo no ocidente é limitado principalmente devido ao sabor e ao aroma desagradáveis desenvolvidos durante o processo tradicional de sua elaboração. Várias modificações n
Autor:
T. C. F. Esteves, Juliana de Castro Nunes Pereira, Rosemar Antoniassi, A. F. Faria-Machado, I. Felberg, Mercedes Concórdia Carrão-Panizzi, Verônica Calado
Publikováno v:
Anais do XX Congresso Brasileiro de Engenharia Química.
RESUMO – A soja preta (Glycine max L. Merril), pouco conhecida no ocidente, tem despertado a atencao de pesquisadores e consumidores para seu potencial promotor de saude devido a presenca de antocianinas na casca. Considerando a importância do Bra