Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"I. Estrada-Moreno"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A.M. Garay-Tapia, César Leyva-Porras, F.E. Longoria-Rodriguez, M. García-Guaderrama, Mario Miki-Yoshida, I. Estrada-Moreno
Publikováno v:
Microscopy and Microanalysis. 24:1768-1769
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anchondo-Trejo C; Faculty of Chemical Science, University Campus II, Food Science and Technology Programme, Autonomous University of Chihuahua, Chihuahua, Chih. CP. 31125, Mexico., Loya-Carrasco JA; Faculty of Chemical Science, University Campus II, Food Science and Technology Programme, Autonomous University of Chihuahua, Chihuahua, Chih. CP. 31125, Mexico., Galicia-García T; Faculty of Chemical Science, University Campus II, Food Science and Technology Programme, Autonomous University of Chihuahua, Chihuahua, Chih. CP. 31125, Mexico., Estrada-Moreno I; CONACyT-CIMAV S.C., Miguel de Cervantes 120, Complejo Industrial Chihuahua, Chihuahua, Chih. CP. 31136, Mexico., Mendoza-Duarte M; Research Center for Advanced Materials, CIMAV-Chihuahua, Miguel de Cervantes 120, Complejo Industrial Chihuahua, Chihuahua, Chih. CP. 31136, Mexico., Castellanos-Gallo L; Faculty of Chemical Science, University Campus II, Food Science and Technology Programme, Autonomous University of Chihuahua, Chihuahua, Chih. CP. 31125, Mexico., Márquez-Meléndez R; Faculty of Chemical Science, University Campus II, Food Science and Technology Programme, Autonomous University of Chihuahua, Chihuahua, Chih. CP. 31125, Mexico., Portillo-Arroyo B; Faculty of Chemical Science, University Campus II, Food Science and Technology Programme, Autonomous University of Chihuahua, Chihuahua, Chih. CP. 31125, Mexico., Soto-Figueroa C; Faculty of Chemical Science, University Campus II, Food Science and Technology Programme, Autonomous University of Chihuahua, Chihuahua, Chih. CP. 31125, Mexico.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2020 Dec 24; Vol. 26 (1). Date of Electronic Publication: 2020 Dec 24.