Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"I. Castritsi-Cathariou"'
Autor:
I. Castritsi-Cathariou, Maria N. Alexis, B. Venou, I. Nengas, M. Apostolopoulou, Eleni Fountoulaki
Publikováno v:
Aquaculture. 225:207-223
The nutritional value of corn and wheat, raw or extruded (WR, WEx, CR and CEx), as carbohydrate sources at high inclusion levels (40%) in gilthead sea bream diets was evaluated by studying nutrient apparent digestibility coefficients (ADC), growth, n
Publikováno v:
Aquaculture Research. 32:288-295
Fish processing creates a large amount of waste of high nutrient content which, if not properly processed for use in human or animal nutrition, is likely to be deposited in the environment creating pollution problems. Waste parts from rainbow trout p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Dietary Nutrients, Additives & Fish Health; 2015, p95-110, 16p
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 2016, p1-22, 22p
Autor:
Vidal, Luiz Vítor Oliveira, Xavier, Tadeu Orlandi, Michelato, Mariana, Martins, Elias Nunes, Pezzato, Luiz Edivaldo, Furuya, Wilson Massamitu
Publikováno v:
Journal of the World Aquaculture Society; Apr2015, Vol. 46 Issue 2, p183-190, 8p
Publikováno v:
Aquaculture Research; Dec2001 Supplement 1, Vol. 32, pi, 1p
Autor:
Cheng-Sheng Lee
Fish nutrition can be the deciding factor between a robust and healthy farmed fish population and low aquaculture production. In an age where chemicals and antibiotics are under greater scrutiny than ever, a strong understanding of the role of nutrie