Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"I. Borkovcová"'
Autor:
P. Kordiovská, L. Vorlová, I. Borkovcová, R. Karpíšková, H. Buchtová, Z. Svobodová, M. Křížek, F. Vácha
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 51, Iss 6, Pp 262-270 (2006)
The effect of various storage temperatures (3 ± 2°C; 24 ± 1°C and -18 ± 1°C) on the formation of biogenic amines in the muscle tissue of four hybrid lines of carp (Cyprinus carpio) with respect to microbial contamination was studied. Biogenic a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0d05c1e53d144f5b358674f6365be7d
Autor:
M. Dračková, I. Borkovcová, B. Janštová, M. Naiserová, H. Přidalová, P. Navrátilová, L. Vorlová
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S102-S104 (2009)
The aim of this study was the determination of lactoferrin in goat milk using HPLC method. Milk samples were collected at a goat farm in the South Moravia Region, the Czech Republic. It were established bulk tank samples of raw milk (n = 24) and past
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ec7428ddb4d406d9213a4dd279cd220
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S217-S219 (2009)
Cholesterol concentrations in goat milk, goat milk cheeses, ewe's milk, ewes milk cheeses, dairy bioproducts, and concentrations of cholesterol, stigmasterol and sitosterol in butter, butter with added vegetable fats and margarines were evaluated by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd1f6e3372df45c08e4e1f7fc0e91741
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S410-S413 (2009)
We evaluated the effect of some factors (batch, producer, storage and amine distribution in cheese) on the biogenic amines and polyamines contents and microbial counts (Enterobacteriaceae, enterococci, lactic acid bacteria) in blue-veined cheese Niva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a938c818ef74eaf9cc434f0aa34f519
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S357-S360 (2009)
Tyramine is the most frequent biogenic amine found in cheese and is also frequently found in other fermented foods and beverages. In total 273 different strains of enterococci from various foodstuffs were studied. A multiplex PCR was designed for the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/734bb768300e4c64a7ceb19e3c0ebddd
Autor:
Lenka Vorlová, P. Kordiovská, I. Borkovcová, František Vácha, R. Karpíšková, Martin Křížek, Hana Buchtová, Zdenka Svobodova
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science. 51:262-270
The effect of various storage temperatures (3 ± 2°C; 24 ± 1°C and -18 ± 1°C) on the formation of biogenic amines in the muscle tissue of four hybrid lines of carp ( Cyprinus carpio) with respect to microbial con - tamination was studied. Biogen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Environmental Analytical Chemistry. 54:233-248
The authors present the heavy metal and PAH content in the upper 20 cm soil level in the town of Brno (Czech Republic). These results correspond to a network of 54 sampling sites in which the main soil properties, traffic intensity data and microclim
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.