Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"I. Bagci"'
Publikováno v:
The International Archives of the Photogrammetry, Remote Sensing and Spatial Information Sciences, Vol XL-7/W2, Pp 267-270 (2013)
The collection and updating of 3D data is the one of the important steps for GIS applications which require fast and efficient data collection methods. The photogrammetry has been used for many years as a data collection method for GIS application in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25e43e4d71e3427ab0f797b18b6645d1
Autor:
I. Bagci, N. Momin, B. Agostini, H. Chen, G. Feeney, M. Steimer, K. Sridhar, B. Kapadia, S. Krishnan, M.P. Marinkovich
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. 143:S155
Autor:
R. Aoki, E.Z. Ergun, T. Satoh, N. O. Horvath, D. Hartmann, M. Flaig, M. Sárdy, T. Ruzicka, A. Arakawa, I. Bagci, L.E. French
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. 143:S3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The International Archives of the Photogrammetry, Remote Sensing and Spatial Information Sciences, Vol XL-7/W2, Pp 267-270 (2013)
The collection and updating of 3D data is the one of the important steps for GIS applications which require fast and efficient data collection methods. The photogrammetry has been used for many years as a data collection method for GIS application in
Autor:
Medeni Maskan, Halil I. Bagci
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Dec2003, Vol. 218 Issue 1, p26-31, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maskan, Medeni, I. Bagci, Halil
Publikováno v:
European Food Research and Technology; 20031201, Vol. 218 Issue: 1 p26-31, 6p