Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"I. Alpigiani"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1, Pp 29-33 (2011)
In order to evaluate the influence of refrigeration on hygienic parameters, issued by EC Regulation n. 2073:2005 (amended by EC Regulation n. 1441:2007) for swine carcasses, 15 pig hams were tested for microbiological analysis, i.e. enumeration of mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82900319f7bc45d59099f2388139c70f
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 453-455 (2011)
Biotin deficiency in the broilers' diet causes reduction of growth rate and food conversion, clinically the appearance of cutaneous lesions that are particularly severe around the beak and in the plantar regions, and long bone deformities (Anderson a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/823f0a5a2cf34268822fc137586e420f
Autor:
I. Alpigiani, D. Quiliquini
Publikováno v:
Animal Welfare. 21:87-94
The aim of this study was to evaluate welfare status and the implementation of Regulation (EC) 1/2005 during the gathering and loading of deer (Cervus elaphus) bred for meat in Northern Italy. Four journeys overland along with related operations of 4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.