Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"I. Al-Sheddy"'
Autor:
I. Al-Sheddy
Publikováno v:
Egyptian Journal of Agricultural Sciences. 53:197-214
Publikováno v:
Journal of Food Science. 64:336-339
Fresh camel meat samples were treated by dipping in solutions of sodium acetate (10% w/w), potassium sorbate (1.5% w/w), sodium lactate (5% v/v of 60% solution), or trisodium citrate (1.5%w/w) alone or combined with Bifidobacterium breve cell suspens
Autor:
Edward R. Richter, I al-Sheddy
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology. 56(4)
Two types of commercial products for feeding zoo animals (a frozen meat product, referred to as zoo food, and a dry product, referred to as dry food) were microbiologically examined for spoilage organisms (aerobic, psychrotrophic, coliform, Escherich
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.