Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"I. Abouda"'
Autor:
I. Abouda, S. Walha, S. Bouattour, A.M. Botelho do Rego, A.M. Ferraria, A.S.C. Sousa, N. Costa, S. Boufi
Publikováno v:
Journal of Environmental Chemical Engineering. 10:108583
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 61, Iss 2, Pp 151-156 (2010)
The performance of unhydrogenated soybean oil (USBO) and partially hydrogenated soybean oil (PHSBO) was evaluated by comparing their frying stability. Ultrasonic velocity was used to evaluate the oils. Measurements of free fatty acids (FFA) and total
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f896e14bf5604ff3971ae4aab5b246db