Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"I. Siró"'
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 91:353-362
Pork loins (Longissimus dorsi) were immersed in sodium chloride brine (40 g L−1) and treated at 5 °C with one of the three following brining treatments: (1) static brining, (2) vacuum tumbling, or (3) ultrasonic brining at low-frequency (20 kHz) a
Publikováno v:
Meat Science. 79:332-343
The effect of preservatives on microbial quality, pH, drip-loss, roasting-loss, colour, and sensorial properties of modified atmosphere packaged (70% O 2 and 30% CO 2 ) minced beef ( M. semimembranosus ) stored at (2 ± 0.5 °C) for 12 days was inves
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 31:161-168
To estimate the quality deterioration caused by lipid peroxidation in stored ground poppy-seed samples, the kinetic behaviour of different biochemical parameters characteristic of lipid peroxidation was studied and compared with flavour deterioration
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 31:57-62
Investigation of lipid peroxidation as a method of quality control in the food industry requires a simple, fast and reproducible method. The preliminary results about an intensive test are presented. Interaction of oil samples and air is intensified
Autor:
K.L. Yam, D.S. Lee, X. Zhu, G. López-Carballo, J. Gómez-Estaca, R. Catalá, P. Hernández-Muñoz, R. Gavara, J.-M. Lagarón, M.A. Busolo, M. Vargas, L. Sánchez-González, M. Cháfer, A. Chiralt, C. González-Martínez, S.A. Arabi, X. Chen, L. Shen, M. Vakkalanka, T. D'Souza, S. Ray, N. Mir, Peter Harrop, K.R. Sharrock, P. Butler, N. Theobald, D. Plackett, I. Siró, S. Farris, L. Piergiovanni, S.E. Duncan, S. Hannah, P. Kumar, J.H. Han, Baldev Raj, R.S. Matche, S.C. Min, M.S. Chung, K. Verghese, S. Lockrey, S. Clune, D. Sivaraman, S.H. Imam, G.M. Glenn, E. Chiellini
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f6199da185f70c2d2d1799f4a822d1e9
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-809-6.50024-5
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-809-6.50024-5
Publikováno v:
Journal of Applied Polymer Science; Mar2011, Vol. 119 Issue 5, p2652-2660, 9p
Publikováno v:
Orvosi hetilap. 117(25)
Publikováno v:
Acta medica Academiae Scientiarum Hungaricae. 31(1-2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.