Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"I., Florczak"'
Autor:
Paulina Zdanowska, J. Słoma, Andrzej Wasiak, Olga Orynycz, Antoni Świć, I. Florczak, Karol Tucki
Publikováno v:
Sustainability
Volume 11
Issue 5
Sustainability, Vol 11, Iss 5, p 1504 (2019)
Volume 11
Issue 5
Sustainability, Vol 11, Iss 5, p 1504 (2019)
Biowastes from the food industry can be applied as a usable material after appropriate treatment (i.e., agglomeration). Biowastes are materials that could have better properties if they are mixed. Brewery and oilseed wastes were compressed and evalua
Publikováno v:
Renewable Energy. 77:467-472
Organic waste from the food processing industry constitutes suitable substrate for anaerobic digestion. The chemical composition of digester feedstock, the availability of nutrients for microorganisms responsible for the anaerobic decomposition of or
Autor:
I. Florczak, Adam Ekielski, B. Drozdz, J. Wojdalski, Paulina Zdanowska, Grażyna Paulina Wójcik, Katarzyna Bartoszewska, Józef Grochowicz, Adam Kupczyk, Aleksandra Hasny
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 146:182-191
The characteristic features of confectionery plants are determined by the type and quantity of processed raw materials, the applied production technology, structure of technical equipment and degree of automation. The above factors contribute to vari
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
INMATEH - Agricultural Engineering; Sep-Dec2016, Vol. 50 Issue 3, p105-110, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.