Zobrazeno 1 - 10
of 148
pro vyhledávání: '"I Turhan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Sol-Gel Science and Technology. 86:51-62
Undoped and transition metal (TM: Ni, Mn, Co)-doped CeO2–SnO2 nanocomposite thin films were prepared by sol-gel dip coating (SGDC) technique. The grazing incidence X-ray diffraction (GIXRD) patterns indicated that CeO2–SnO2 film has a cubic struc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Electrochromic performance of sol–gel derived amorphous MnO 2 –ZnO nanogranular composite thin films
Publikováno v:
Journal of Non-Crystalline Solids. 427:1-9
In this work, the MnO2–ZnO thin films with nominal molar ratios of 8%, 16% and 25% of Zn to Mn were deposited on glass and Indium Tin Oxide (ITO) substrates by dip-coating sol–gel method and annealed in air at 300 °C. The films were characterize
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 14, No 41 (2015); 2891-2902
Lactic acid bacteria (LAB) arise in KaAŸar cheese, an artisanal pasta filata cheese produced in Turkey from raw milk without starter addition or pasteurized milk with starter culture. In this study, 13 samples of KaAŸar cheese that were produced fr