Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"I Szedljak"'
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 50:527-536
Sea buckthorn (Hippophae rhamnoides) with high antioxidant capacity is distributed all over the world, but has never been used as a natural antioxidant in oils to replace synthetic antioxidants. Therefore, this study was performed to investigate the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 49:4-12
Increasing the protein and antioxidant content of food products is a constant challenge amongst researchers. Dried pasta products are popular amongst all groups of society. The most important factor in pasta processing is the quality of the flour. Mi
Publikováno v:
International Journal of Horticultural Science, Vol 13, Iss 2 (2007)
The aim of our preliminary studies was to characterize the change in the activity of enzymes PPO and PDX, the concentration of total soluble phenolic compounds and soluble protein content of different tobacco cultivars measured in tobacco plants duri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a93519aef2f4af0afb9d22c85fadfd0
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 43:650-659
Millet (Panicum miliaceum L.) is more resistant to climatic and soil conditions but the yields are lower than in wheat (Triticum aestivum L.), therefore its cultivation was given up for decades in Hungary. Millet is a suitable raw material for the pr
Publikováno v:
Beiträge zur Tabakforschung International, Vol 24, Iss 1, Pp 24-28 (2014)
Nous avons etudie les changements dans l'activite des enzymes polyphenol oxydase (PPO) et peroxydase (POX), la concentration en composes phenoliques solubles totaux et la teneur en proteines solubles de differentes varietes de tabac (Virginie et Burl
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 43:156-163
Millet has attracted a great deal of interest due to its valuable agricultural, nutritional, and functional properties. In this study the aim was the investigation of millet usability in dry pasta products. Chemical, enzymological, and sensory parame
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 39:149-156
The changes in the activity of enzyme polyphenol oxidase, the concentration of total soluble phenolic compounds and soluble protein content in different tobacco cultivars (Virginia and Burley) during cultivation, then in a combined curing model syste
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.