Zobrazeno 1 - 10
of 321
pro vyhledávání: '"I Sáenz"'
Publikováno v:
Ciencias Marinas, Vol 29, Iss 4 (2003)
Temporal surveys at the Guadalquivir estuary were carried out between May and December 1998 to assess the behaviour of four heavy metals (Zn, Cd, Pb and Cu). These metals presented a non-conservative behaviour, with KD ranging between 102 and 104. Lo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93326d7d444c487bbd4a4b37e100eeb1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Working with Interpreters and Translators: A Guide for Speech-Language Pathologists and Audiologists
Autor:
Henriette W. Langdon, Terry I. Saenz
This book details a multidisciplinary approach to treating patients with swallowing disorders. It is intended for practicing clinicians, students, and research scientists and represents up-to-date information in each area of specialization. Each sect
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elisa Baroja, Eva Pilar Pérez-Álvarez, N. L. da Costa, Teresa Garde-Cerdán, I. Sáenz de Urturi, Rommel M. Barbosa, J. M. Martínez-Vidaurre, Pilar Rubio-Bretón, S. Marín-San Román
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
A study in order to differentiate Tempranillo and Tempranillo blanco grapes and wines from A.O.C. Rioja (Spain) has been carried out. The three most important groups of chemical compounds in grapes and wines were determined: nitrogen and phenolic com
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alma I. Sáenz-Mendoza, D.R. Sepulveda, Carlos H. Acosta-Muñiz, Claudio Rios-Velasco, Mayra C. García-Anaya, Paul Baruk Zamudio-Flores
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. 95:10-20
Background Phages are ubiquitous in the environment and have been used successfully as biological control agents against pathogenic microorganisms in some food systems. However, the use of phages for biocontrol strategies at a commercial scale in the
Publikováno v:
Revista de Materiales Compuestos.