Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"I Rodríguez-Buenfil"'
Autor:
E Gómez-Rincón, M Zamacona-Ruiz, M Ramíre-Sucrez, J Oney-Montalo, López-Domínguez C, I Rodríguez-Buenfil
Publikováno v:
CIBB-ESPOL.
El chile habanero (Capsicum chinense) es la principal especie hortícola explotada comercialmente en la Península de Yucatán, México. Cuenta con denominación de origen desde el 2010, basado en sus características de sabor, aroma, pungencia, colo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Caraveo L; Universidad Autónoma del Carmen, Ciudad del Carmen, Campeche México., Medina H; Universidad Autónoma del Carmen, Ciudad del Carmen, Campeche México., Rodríguez-Buenfil I; Centro de Investigación y Asistencia en Tecnología y Diseño del Estado de Jalisco, A.C. (CIATEJ, A.C.) Unidad Sureste, Yucatán, México., Montalvo-Romero C; Universidad Autónoma del Carmen, Ciudad del Carmen, Campeche México., Evangelista-Martínez Z; Centro de Investigación y Asistencia en Tecnología y Diseño del Estado de Jalisco, A.C. (CIATEJ, A.C.) Unidad Sureste, Yucatán, México. Electronic address: zevangelista@ciatej.mx.
Publikováno v:
Journal of microbiological methods [J Microbiol Methods] 2014 Jul; Vol. 102, pp. 8-11. Date of Electronic Publication: 2014 Apr 15.