Zobrazeno 1 - 10
of 746
pro vyhledávání: '"I Pardo"'
Autor:
X. Zeng, W. Wang, C. Liu, C. Shan, Y. Xie, P. Wu, Q. Zhu, M. Zhou, M. De Mazière, E. Mahieu, I. Pardo Cantos, J. Makkor, A. Polyakov
Publikováno v:
Atmospheric Measurement Techniques, Vol 15, Pp 6739-6754 (2022)
Synthetic halogenated organic chlorofluorocarbons (CFCs) play an important role in stratospheric ozone depletion and contribute significantly to the greenhouse effect. In this work, the mid-infrared solar spectra measured by ground-based high-resolut
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08064a6a74a24c1aa0db574d55970935
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 104, Iss , Pp 105500- (2023)
In this study, the oils obtained from melon and pumpkin seeds, considered to be by-products of the food industry, were used to prepare lamb meat burgers. The substitution of each of the emulsified seed oils for animal fat was carried out in three con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90496de526114389918119bd1a41531b
Autor:
A. Morata, T. Arroyo, M. A. Bañuelos, P. Blanco, A. Briones, J. M. Cantoral, D. Castrillo, G. Cordero-Bueso, J. M. del Fresno, C. Escott, R. Escribano-Viana, M. Fernández-González, S. Ferrer, M. García, C. González, A. R. Gutiérrez, I. Loira, M. Malfeito-Ferreira, A. Martínez, I. Pardo, M. Ramírez, M. Ruiz-Muñoz, P. Santamaría, J. A. Suárez-Lepe, A. Vilela, V. Capozzi
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition. :1-29
Autor:
R. Castelo Ruano, I. Donate Carretero, A. M.ª López Pérez, A. I. Pardo Naranjo, M.ª C. Medina
Publikováno v:
Boletín del Museo Arqueológico Nacional, Vol 34, Pp 167-182 (2016)
En este artículo presentamos los estudios arqueométricos realizados a una serie de fragmentos de pintura mural procedentes del espacio convivial de la villa tardorromana de El Saucedo (Talavera la Nueva, Toledo). El examen bajo microscopio y las t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8ae102480a04a0e8c9f5dc2b1c843c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.B. García, C.L. Alados, R. Antor, J.L. Benito Alonso, J.J. Camarero, F. Carmena, P. Errea, F. Fillat, R. García-González, J.M. García-Ruiz, M. Gartzia, D. Gómez García, I. Gómez, P. González-Sampériz, E. Gutiérrez, J.J. Jiménez, J.I. López-Moreno, P. Mata, A. Moreno, P. Montserrat, P. Nuche, I. Pardo, J. Revuelto, M. Rieradevall, H. Sáiz, P. Tejero, S. Vicente-Serrano, E. Villagrasa, L. Villar, B. Valero-Garcés
Publikováno v:
Ecosistemas, Vol 25, Iss 1, Pp 19-30 (2016)
Los espacios protegidos, por el hecho de albergar una gran geo-biodiversidad y asegurar una baja intervención humana, constituyen lugares muy adecuados para el seguimiento de organismos y procesos a escala ecológica, así como para la obtención de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d0f599764cd494f8992e2af7063c538
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Victoria Lizama, María José García, I. Pardo, Carmen Berbegal, I. Álvarez, L. Andrés, Lucía Polo, C. Ut
Publikováno v:
Ut, Carmen Berbegal de Gracia, Carmen Lizama, Victoria Polo Tarín, Lucía García esparza, M.J. Andrés, Lorena Pardo Cubillos, Isabel Álvarez, Inmaculada 2022 Isolation and characterisation of autochthonous Saccharomyces cerevisiae from 'Pago' Merlot wines of Utiel-Requena (Spain) origin Australian Journal Of Grape And Wine Research 28 3 330 346
RODERIC. Repositorio Institucional de la Universitat de Valéncia
instname
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
RODERIC. Repositorio Institucional de la Universitat de Valéncia
instname
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
[EN] Background and Aims To achieve both the control of the undesirable yeasts and the improvement of the characteristics of Merlot 'Pago' wines, Saccharomyces cerevisiae yeast diversity was investigated in a spontaneous 'Pago' Merlot fermentation fr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0c571e8b99c5889cd8a0fe4e9c63c83f
https://hdl.handle.net/10251/183539
https://hdl.handle.net/10251/183539
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.