Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"I Holmquist"'
Autor:
I, Holmquist-Donquis, G, Ruíz de Rey
Publikováno v:
Archivos latinoamericanos de nutricion. 47(4)
A protein concentrate was prepared from whole mesquite bean (Prosopis juliflora) to evaluate and characterize its functional properties; solubility index, effects of moist heat on its solubility, water sorption, fat absorption, foaming capability and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
JanL. Ceuppens, G. Deltour, J. Bernard, F. Lavaud, A. Dooms-Goossens, C. Cossart, V. Reiter, I. Holmquist, Paul Van Durme
Publikováno v:
The Lancet. 339:492-493
Publikováno v:
Journal of Allergy and Clinical Immunology. 105:S325
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
W, Lingow, A, Brisman, M, Cucu, P, Dick-Röstad, I, Szuner-Druzynska, E, Fjeldstad, J, Gottlow, B I, Holmquist
Publikováno v:
Tandlakartidningen. 67(11)
Autor:
I, Holmquist-Donquis, I, Arispe
Publikováno v:
Acta cientifica venezolana. 40(2)
To evaluate associative growth of psychorotrophic P. aeruginosa and S. aureus with Y. enterocolitica 0:3, microorganisms were grown in trypticase soy broth in a diffusion apparatus (Ecologen) and incubated for 9 days at 4 degrees C. The effects of cu