Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"I Heinze"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Gymnica. 52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Felicia Truckenmueller, I Heinze, Stefan Pusch, P Schirmacher, J Kirkpatrick, Benjamin Goeppert, A Ori, Stephanie Roessler
Publikováno v:
Zeitschrift für Gastroenterologie.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Andrologia. 10:211-214
Human semen contains beside the major carbohydrate fructose: galactose, glucose, sorbitol and inositol. By means of gas-liquid chromatography it is possible to identify also L-fucose. Our method requires the removal of hexosamines, amines and amino a
Zusammensetzung der Proteine des Humanspermas bei Oligozoo-, Teratozoo-, Asthenozoo- und Azoospermie
Publikováno v:
Andrologia. 12:61-65
The amino acid analysis of seminalplasma and spermatozoa shows for the different andrological diagnoses that the predominant amino acids were aspartic--and glutamic acid, serine, glycine and lysine. Analytical data indicate that there were difference
Publikováno v:
Andrologia. 11:109-112
The amino acid analysis of human semen shows for the different clinical diagnoses the predominant amino acids aspartic acid, serine, glycine, leucine and lysine. Analytical data indicate that there were differences in the amino acid composition betwe
Publikováno v:
Andrologia. 10:257-260
Glycolipids from human semen of two different diagnoses were separated from a total lipid extract by silicic acid column chromatography. Fatty acids and carbohydrates were determined by gas-liquid chromatography. Quantitative differences in the fatty