Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Işık, Fatma"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Psychology; Mar2024, Vol. 43 Issue 11, p10185-10216, 32p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atasever-Arslan, Belkis, Yilancioglu, Kaan, Kalkan, Zeynep, Timucin, Ahmet Can, Gür, Hazal, Isik, Fatma Busra, Deniz, Emre, Erman, Batu, Cetiner, Selim
Publikováno v:
In European Journal of Pharmaceutical Sciences 15 February 2016 83:120-131
Publikováno v:
Volume: 28, Issue: 7 1051-1061
Pamukkale University Journal of Engineering Sciences
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Pamukkale University Journal of Engineering Sciences
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
In this study, the chemical, physical and sensory properties of muffin cakes produced with 100% white wheat flour (WWF), 100% whole grain einkorn flour (EF), a 50/50 blend of whole grain einkorn flour/whole grain wheat flour (E-WGWF), and 100% whole
Mobil öğrenme, belirli bir yere bağlı olmadan eğitim içeriğine erişebilmeyi ve kullanıcının bireysel gereksinimine anında cevap vererek, üretkenliği ve iş performansının verimliliğini arttıran ve mobil teknolojiler aracılığıyla
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6617b835a0629bf233fe776e6f356280
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Işık, Fatma
Bu çalışma, Meram (Konya) ilçesine bağlı Kayadibi, Yeşildere ve İkipınar lokasyonlarında yer alan ceviz bahçelerinde, Cydia pomonella (L.) (Lepidoptera: Tortricidae)]'nın ergin popülasyon gelişimi ve bulaşıklık oranının belirlenmes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::136d649f4f7497bddd48dc9eb990546a
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/458180
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/458180
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 101(3):907-911
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. 2017, Vol. 15 Issue 2, p130-138. 9p.