Zobrazeno 1 - 10
of 199
pro vyhledávání: '"I, Souchon"'
Autor:
S. Prache, C. Adamiec, T. Astruc, E. Baéza-Campone, P.E. Bouillot, A. Clinquart, C. Feidt, E. Fourat, J. Gautron, A. Girard, L. Guillier, E. Kesse-Guyot, B. Lebret, F. Lefèvre, S. Le Perchec, B. Martin, P.S. Mirade, F. Pierre, M. Raulet, D. Rémond, P. Sans, I. Souchon, C. Donnars, V. Santé-Lhoutellier
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss , Pp 100376- (2022)
This article critically reviews the current state of knowledge on the quality of animal-source foods according to animal production and food processing conditions, including consumer expectations-behaviours and the effects of consumption of animal-so
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b53df8a9959145ad819384636437ffa9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A, Cosson, E, Meudec, C, Ginies, A, Danel, P, Lieben, N, Descamps, V, Cheynier, A, Saint-Eve, I, Souchon
Publikováno v:
Food Chemistry. 385:132615
Pea protein isolates contain high-quality plant protein. However, they have sensory drawbacks, notably bitterness and astringency, that have limited their use in commercial foods. This study's aim was thus to identify the main phytochemicals in pea-b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brian Guthrie, Jonathan Beauchamp, Andrea Buettner, Barry K. Lavine, Terry E. Acree, Anne J. Kurtz, Jun Niimi, Amy R. Overington, Patrick Silcock, Phil J. Bremer, Conor M. Delahunty, T. Thomas-Danguin, G. Lawrence, M. Emorine, N. Nasri, L. Boisard, E. Guichard, C. Salles, Han-Seok Seo, Thomas Hummel, Oskar Laaksonen, Baoru Yang, Georgia Lytra, Sophie Tempere, Gilles de Revel, Jean-Christophe Barbe, Neil Desforges, Kate O’Mahony, Perrine Delime, Joanne Hort, Andrew J Taylor, Panagiotis Stamatopoulos, Eric Frérot, Philippe Darriet, T. Aishima, K. Iizuka, K. Morita, Tobias Hoch, Andreas Hess, Monika Pischetsrieder, S. Fiszman, I. Déléris, A. Saint-Eve, M. Kauffmann, G. Feron, I. Souchon, Désirée Schneider, Ingrid Seuß-Baum, Elmar Schlich, Guy H. Carpenter, C. Dawid, C. Well, A. Brockhoff, F. Stähler, W. Meyerhof, T. Hofmann, Reşat Apak, Esra Çapanoğlu, Ayşem Üzer Arda, J. Beauchamp, J. Herbig, Ariella Kashi, Sarah M. Waxman, Jennifer S. Komaiko, Andrew Draganski, Maria G. Corradini, Richard D. Ludescher, I. G. Ronningen, D. G. Peterson, Weiying Lu, Haiming
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.