Zobrazeno 1 - 10
of 412
pro vyhledávání: '"I, Kurt"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 51:105-114
Fruit of Ziziphus jujuba Mill. are used as functional foods for centuries due to their rich content and bioactivities. Although in vitro antioxidant and hypoglycaemic activity of jujube fruit were investigated previously, the bioavailability phenomen
Publikováno v:
Chemical Papers. 76:2279-2291
Mycosporine-like amino acids (MAAs) are low molecular-weight (
Autor:
Balcioglu, S.S. Kirlioglu, Sabitay, I. Kurt, Uysal, A., Servi, E. Yildirim, Mizrak, F., Yaman, M., Isiksacan, N., Guclu, O.
Publikováno v:
In Neuroscience Applied 2023 2 Supplement 2
Autor:
Balcioglu, S.S. Kirlioglu, Uysal, A., Sabitay, I. Kurt, Servi, E. Yildirim, Mizrak, F., Yaman, M., Isiksacan, N., Guclu, O.
Publikováno v:
In Neuroscience Applied 2023 2 Supplement 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.