Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"I, Koláčková"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Epidemiologie, mikrobiologie, imunologie : casopis Spolecnosti pro epidemiologii a mikrobiologii Ceske lekarske spolecnosti J.E. Purkyne. 67(4)
The food processing staff may act as a reservoir of virulent strains of Staphylococcus aureus and contribute to their transmission to foods. The aim of this study was to assess the occurrence and properties of S. aureus in cheese factory staff.Throat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Epidemiologie, mikrobiologie, imunologie : casopis Spolecnosti pro epidemiologii a mikrobiologii Ceske lekarske spolecnosti J.E. Purkyne. 66(2)
Thermotolerant species of the genus Campy-lobacter are the important agents causing human foodborne infections throughout the world. The aims of this study were to evaluate the presence of nine putative virulence genes in Campylobacter spp. isolated
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Veterinaria Brno, Vol 74, Iss 4, Pp 633-637 (2005)
Cupakova ·., M. Pospi‰ilova, I. Kolaakova, R. Karpi‰kova: Genus-Specific Identification of Enterococci by PCR Method. Acta Vet Brno 2005, 74: 633-637. The aim of this study was to verify the application of polymerase chain reaction method focuse
Publikováno v:
Epidemiologie, mikrobiologie, imunologie : casopis Spolecnosti pro epidemiologii a mikrobiologii Ceske lekarske spolecnosti J.E. Purkyne. 63(3)
To monitor the prevalence of Campylobacter spp. in poultry in slaughterhouses, poultry and pork liver at retail, and cows milk in Moravia. To determine the resistance of animal isolates to selected antibiotics; and to compare it with an antibiogram o
Publikováno v:
Epidemiologie, mikrobiologie, imunologie : casopis Spolecnosti pro epidemiologii a mikrobiologii Ceske lekarske spolecnosti J.E. Purkyne. 63(3)
This study was conducted to evaluate the contamination of raw pork meat with Staphylococcus aureus in retail market and their ability to participate in the creation of foodborne intoxication. Strains were characterized by genotypic traits. Of the 197