Zobrazeno 1 - 10
of 559
pro vyhledávání: '"I, Joosten"'
Autor:
S. Landman, V. L. de Oliveira, M. Peppelman, E. Fasse, E. van Rijssen, S. C. Bauland, P. van Erp, I. Joosten, H. J. P. M. Koenen
Publikováno v:
Journal of Immunology Research, Vol 2020 (2020)
Background. Recent clinical trials using regulatory T cells (Treg) support the therapeutic potential of Treg-based therapy in transplantation and autoinflammatory diseases. Despite these clinical successes, the effect of Treg on inflamed tissues, as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5e43202ae9444d5bc9a5cdd231ec3be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marie Helene I. Joosten, Flora M. Tan, Daphne Krebbers, Peter J.M. Weijs, Maarten R. Soeters, Jolein Rmc Jorissen, Nicolette J. Wierdsma, Loes H. van Aken, Hinke Kruizenga, Ad A. van Bodegraven, Lotte Aml Konings
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN, 43(June), 369-376. Elsevier Ltd
Clinical Nutrition ESPEN, 43, 369-376. Elsevier Ltd.
Clinical nutrition ESPEN, 43, 369-376. Elsevier Limited
Wierdsma, N J, Kruizenga, H M, Konings, L AML, Krebbers, D, Jorissen, J RMC, Joosten, M H I, van Aken, L H, Tan, F M, van Bodegraven, A A, Soeters, M R & Weijs, P JM 2021, ' Poor nutritional status, risk of sarcopenia and nutrition related complaints are prevalent in COVID-19 patients during and after hospital admission ', Clinical Nutrition ESPEN, vol. 43, no. June, pp. 369-376 . https://doi.org/10.1016/j.clnesp.2021.03.021
Clinical Nutrition Espen
Clinical Nutrition ESPEN, 43, 369-376. Elsevier Ltd.
Clinical nutrition ESPEN, 43, 369-376. Elsevier Limited
Wierdsma, N J, Kruizenga, H M, Konings, L AML, Krebbers, D, Jorissen, J RMC, Joosten, M H I, van Aken, L H, Tan, F M, van Bodegraven, A A, Soeters, M R & Weijs, P JM 2021, ' Poor nutritional status, risk of sarcopenia and nutrition related complaints are prevalent in COVID-19 patients during and after hospital admission ', Clinical Nutrition ESPEN, vol. 43, no. June, pp. 369-376 . https://doi.org/10.1016/j.clnesp.2021.03.021
Clinical Nutrition Espen
BACKGROUND AND AIMS: Patients with COVID-19 infection presents with a broad clinical spectrum of symptoms and complications. As a consequence nutritional requirements are not met, resulting in weight- and muscle loss, and malnutrition. The aim of the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.