Zobrazeno 1 - 10
of 695
pro vyhledávání: '"I, Elmadfa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abolghassem Djazayery, Mohammad Jafar Golalipour, S Sadeghian Sharif, Zahra Abdollahi, Forouzan Salehi, J Sadighi, I. Elmadfa
Publikováno v:
Annals of Nutrition and Metabolism. 58:188-196
Background: Flour fortification with folic acid is one of the main strategies for improving folate status in women of childbearing age. No interventional trial on the efficacy of folic acid fortification has been conducted so far in Iran. Objectives:
Autor:
I. Elmadfa, H. Schäfer
Publikováno v:
Zeitschrift für Tierphysiologie Tierernährung und Futtermittelkunde. 51:229-236
Zusammenfassung In Futtermischungen (Fettgehalt 6%), die bei –20°C bzw. bei +4°C gelagert wurden, wurde die antioxidative Wirkung aquimolarer Mengen an DL-α- und DL-γ-Tocopherol in zeitlicher Abhangigkeit untersucht. Bei beiden Temperaturbereic