Zobrazeno 1 - 10
of 266
pro vyhledávání: '"I, Arsic"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of biological regulators and homeostatic agents. 31(3)
Semi-essential amino acid L-arginine may be of fundamental importance in various intracellular and intercellular pathways related to skin repair and wound healing. Our current study was aimed to explore the effect of L-arginine on skin fibroblast (L9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Streimikis, Justas1,2 (AUTHOR) ahmadbathaei@gmail.com, Štreimikienė, Dalia2 (AUTHOR) dalia.streimikiene@lei.lt, Bathaei, Ahmad2 (AUTHOR), Bahramimianrood, Bahador3 (AUTHOR) b.bahramimianrood@unsw.edu.au
Publikováno v:
Information (2078-2489). Sep2024, Vol. 15 Issue 9, p548. 22p.
Publikováno v:
ICME
In this paper we consider the problem of automatic extraction of the geometric lip features for the purposes of multi-modal speaker identification. The use of visual information from the mouth region can be of great importance for improving the speak
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Xuelian1 (AUTHOR), Zhou, Xiaotao1 (AUTHOR), Zhang, Xinxia1 (AUTHOR) 916zxx@163.com, Sahar, Amna1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Metabolism. 6/17/2024, Vol. 2024, p1-14. 14p.