Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Hymenaea Genus"'
Autor:
Antonio Carlos Pereira de Menezes Filho, Aparecida Sofia Taques, Ivan Alves, Matheus Vinícius Abadia Ventura, Hellen Regina Fernandes Batista-Ventura, Wendel Cruvinel de Sousa, Carlos Frederico de Souza Castro, Marconi Batista Teixeira, Frederico Antônio Loureiro Soares
Publikováno v:
Revista de Agricultura Neotropical, Vol 9, Iss 1 (2022)
The fruits of Hymenaea stigonocarpa have a sweet, starchy fibrous structure used as food among wild animals and man in the field. In the present study, the physical, physicochemical, optical, microstructural, and antibacterial properties of aryl (H.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16136ad380504ccc8027332cbb8b8081
Publikováno v:
Scientific Electronic Archives, Vol 14, Iss 8 (2021)
The fruits of Hymenaea stigonocarpa have a sweet, starchy fibrous structure used as food among wild animals and man in the field. The study aimed to develop and evaluate a biodegradable packaging from the starchy aryl solution of the jatobá fruit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df429f756a4e48ee859949d9406cf7b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.