Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Hyldelund, Nikoline Bach"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Hyldelund, N B & Andersen, B V 2020, ' Quantitative and Qualitative Aspects of Pleasure Derived from Food : A Case Study on a Healthy Danish Population ', EUROSENSE 2020: 9th European Conference on Sensory and Consumer Research, 13/12/2020-16/12/2020 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::9f082ba0e52a31c77e741a465cf8de6c
https://pure.au.dk/portal/da/publications/quantitative-and-qualitative-aspects-of-pleasure-derived-from-food(41ba1f97-60fe-4f94-8fbe-e00c191b015d).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/quantitative-and-qualitative-aspects-of-pleasure-derived-from-food(41ba1f97-60fe-4f94-8fbe-e00c191b015d).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.