Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Hygiene indicators"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Two physical treatments (heat via water bath and cold air) with various temperatures (20/70/75/80°C and − 80/−90°C) and exposure times (20, 30, 40 s) were carried out to identify a decontaminating effect on zoonotic pathogens on broiler carcass
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e520fd231b324237bb117efae8fc2c65
Autor:
Beniamino T. Cenci-Goga, Emma Tedeschini, Egidia Costanzi, Margherita Maranesi, Musafiri Karama, Saeed El-Ashram, Cristina Saraiva, Juan García-Díez, Massimo Zerani, Ebtesam M. Al-Olayan, Luca Grispoldi
Publikováno v:
Microbiology Research, Vol 15, Iss 2, Pp 598-613 (2024)
The objective of this study was to demonstrate the possible correlation of visible carcass contamination and abattoir aerosol quality with microbial hygiene criteria. A total of 279 bovine carcasses were analyzed on 23 different working days. The aer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49d03b95146142bca860e8d90116a9b8
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 258-266 (2023)
In order to deeply explore the cleaning degree of wheat grain surface by different cleaning equipments, FBPY-S-1 30 debranner and FDMW30×60 scourer were selected in this paper (with different rotor and stator structures). Three processes were used t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da961492d5bb4d68a7003f2a637fe513
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schäfer, Johanna
Diese Bachelorarbeit beschäftigt sich mit der Prävalenz von Hygiene-Indikatoren und Listerien in einem österreichischen Lebensmittelbetrieb, der sich auf die Herstellung von Fertigprodukten spezialisiert hat. Bei der Herstellung kommt es zu Kreuzu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10650::e6ddc2629f2690e253a2e4feb71a4928
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duarte,D.A.M., Schuch,D.M.T., Santos,S.B., Ribeiro,A.R., Vasconcelos,AM.M., Silva,J.V.D., Mota,R.A. da
Publikováno v:
Arquivos do Instituto Biológico, Volume: 72, Issue: 3, Pages: 297-302, Published: 20 APR 2022
Arquivos do Instituto Biológico v.72 n.3 2005
Arquivos do instituto biológico
Instituto Biológico (IB)
instacron:IBIO
Arquivos do Instituto Biológico v.72 n.3 2005
Arquivos do instituto biológico
Instituto Biológico (IB)
instacron:IBIO
RESUMO Em função da importância socioeconômica do queijo de coalho um produto típico do Nordeste brasileiro e os riscos que seu consumo pode causar à saúde foi realizado o presente estudo para avaliar a incidência de Listeria monocytogenes, S
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::96920c750a4b68c2bca14c31ffe924c0
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1808-16572005000300297&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1808-16572005000300297&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.