Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Hygiene control"'
Autor:
Stoycho D. Stoev
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 3, p 580 (2024)
The purpose of this review is to elucidate the actual threat of the most prevalent mycotoxins in agricultural commodities and human/animal food/feed for the induction of foodborne diseases or ailments. The underestimated hazard of combined mycotoxin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18f334edee6b46a99f749058653bd367
Autor:
Stoycho D. Stoev
Publikováno v:
Toxins, Vol 15, Iss 7, p 464 (2023)
The subject of this review paper is to evaluate the underestimated hazard of multiple mycotoxin exposure of animals/humans for the appearance of foodborne ailments and diseases. The significance of joint mycotoxin interaction in the development of fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8112f6a3e013480090f4fe022d8a9da7
Publikováno v:
e-Kafkas Eğitim Araştırmaları Dergisi, Vol 8, Iss 2, Pp 233-254 (2021)
Bu çalışmanın amacı, Covid-19 pandemisi sürecinde okul yönetimlerinin MEB Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzuna uyma durumlarının incelenmesidir. Çalışmada betimsel tarama mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ea06f6479e144acae8a52881d070493
Autor:
Stoycho D. Stoev
Publikováno v:
Toxins, Vol 14, Iss 6, p 380 (2022)
A review of the carcinogenic effects of ochratoxin A (OTA) on various tissues and internal organs in laboratory and farm animals is made. Suggestions are made regarding how to recognize and differentiate the common spontaneous neoplastic changes char
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/528939c968334b3e8fbc16dd5d38f473
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 8, Pp 25-29 (2013)
The application of sanification protocols is a pre-requisite for safety and hygienic quality assurance of foodstuff. At the moment food business operators establish own hygienic standards based on literature or internal standards. The aim of this stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/426f0ea8f90146e4ae5443b92b3100d9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jens Schrecker, Johannes Roider, Nicolas Feltgen, Nicole Eter, Peter Walter, Thomas Reinhard, Lars-Olof Hattenbach, Lutz Hesse
Publikováno v:
Der Ophthalmologe
Hintergrund Die SARS-CoV-2-Pandemie hat weltweit zu erheblichen Einschränkungen der medizinischen Versorgung geführt. Wir beschreiben bisherige Entwicklungen sowie Maßnahmen, die von März bis Mai 2020 zur Aufrechterhaltung der Versorgung ophthalm
Publikováno v:
Volume: 8, Issue: 2 233-254
e-Kafkas Journal of Educational Research
e-Kafkas Journal of Educational Research
This study aims to examine the compliance of school administrations with the Improving Hygiene Conditions in MoNE Educational Institutions and the Infection Prevention Control Guide during the Covid-19 pandemic process. A descriptive survey model was
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::608886d0ca284bbe243950eded4eb09e
https://dergipark.org.tr/tr/pub/kafkasegt/issue/64536/959688
https://dergipark.org.tr/tr/pub/kafkasegt/issue/64536/959688