Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Hydroxyfatty acids"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 30, Iss 5, Pp 879-884 (2016)
This study devised an effective method for the direct production of hydroxyfatty acids (HFAs) from free fatty acids (FFAs) using Escherichia coli. By employing fatty acid hydroxylase P450BM3 and glucose dehydrogenase (GDH) to convert FFAs to HFAs, hi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f7104d63f1841a5898b160f6058d78d
Autor:
Patricia Gomez de Santos, Alejandro González‐Benjumea, Angela Fernandez‐Garcia, Carmen Aranda, Yinqi Wu, Andrada But, Patricia Molina‐Espeja, Diana M. Maté, David Gonzalez‐Perez, Wuyuan Zhang, Jan Kiebist, Katrin Scheibner, Martin Hofrichter, Katarzyna Świderek, Vicent Moliner, Julia Sanz‐Aparicio, Frank Hollmann, Ana Gutiérrez, Miguel Alcalde
Publikováno v:
Angewandte Chemie (International Edition), 62(9)
10 páginas.- 4 figuras.- 2 tablas.- 30 referencias.- Supporting information for this article is given via a link at the end of the document https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/anie.202217372
he hydroxylation of fatty acids is an appeali
he hydroxylation of fatty acids is an appeali
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 30, Iss 5, Pp 879-884 (2016)
This study devised an effective method for the direct production of hydroxyfatty acids (HFAs) from free fatty acids (FFAs) using Escherichia coli. By employing fatty acid hydroxylase P450BM3 and glucose dehydrogenase (GDH) to convert FFAs to HFAs, hi
Autor:
Armando J. D. Silvestre, Bjarne Holmbom, Paula Pinto, Carlos Pascoal Neto, Andreia F. Sousa, Alessandro Gandini, Christer Eckerman
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
A comparative study on the chemical composition of oak cork (Quercus suber L.) and corresponding industrial residues and birch (Betula pendula L.) outer bark is reported. Cork oak samples have lower extractives contents (6-9%) and higher contents of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.