Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Hydroxycarboxylic acid receptors"'
Autor:
Anna Peters, Philipp Rabe, Petra Krumbholz, Hermann Kalwa, Robert Kraft, Torsten Schöneberg, Claudia Stäubert
Publikováno v:
Cell Communication and Signaling, Vol 18, Iss 1, Pp 1-19 (2020)
Abstract Background Medium-chain fatty acids and their 3-hydroxy derivatives are metabolites endogenously produced in humans, food-derived or originating from bacteria. They activate G protein-coupled receptors, including GPR84 and HCA3, which regula
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/852a76c2e2d146cb9a096ee57dcd02f3
Autor:
M. Mielenz
Publikováno v:
Animal, Vol 11, Iss 6, Pp 1008-1016 (2017)
Data on nutrient sensing by free fatty acid receptors (FFAR1, FFAR2, FFAR3, FFAR4) and hydroxycarboxylic acid receptors (HCAR1, HCAR2) are increasing for human or rodent models. Both receptor families link intestinal fermentation by the microbiota an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53422bdd8b6f408784e65e1f4664c87d
Autor:
Peters, Anna, Rabe, Philipp, Krumbholz, Petra, Kalwa, Hermann, Kraft, Robert, Schöneberg, Torsten, Stäubert, Claudia
Publikováno v:
Cell Communication and Signaling : CCS
Cell Communication and Signaling, Vol 18, Iss 1, Pp 1-19 (2020)
Cell Communication and Signaling, Vol 18, Iss 1, Pp 1-19 (2020)
Background Medium-chain fatty acids and their 3-hydroxy derivatives are metabolites endogenously produced in humans, food-derived or originating from bacteria. They activate G protein-coupled receptors, including GPR84 and HCA3, which regulate metabo
Autor:
Liu, R.
Publikováno v:
None
Identifying and elucidating the functions and activation of GPCRs will provide opportunities for novel drug discovery. We confirmed that a yeast system with an extended library of G proteins is very well suited for the study of GPCR activation, G pro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a20f25605220594b3ccc5600b7800597
https://hdl.handle.net/1887/44797
https://hdl.handle.net/1887/44797
Autor:
M. Mielenz
Publikováno v:
Animal, Vol 11, Iss 6, Pp 1008-1016 (2017)
Data on nutrient sensing by free fatty acid receptors (FFAR1, FFAR2, FFAR3, FFAR4) and hydroxycarboxylic acid receptors (HCAR1, HCAR2) are increasing for human or rodent models. Both receptor families link intestinal fermentation by the microbiota an
Publikováno v:
Oncotarget
// Claudia Staubert 1,2,3 , Oliver Jay Broom 2 and Anders Nordstrom 1,2 1 Swedish Metabolomics Centre, Department of Forest Genetics and Plant Physiology, Swedish University of Agricultural Sciences, Umea, Sweden 2 Department of Molecular Biology, Um
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::04eabd6f543b38236ba428e717207014
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:umu:diva-109457
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:umu:diva-109457
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.