Zobrazeno 1 - 10
of 13 288
pro vyhledávání: '"Hydrolysable tannins"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ciaramellano, Francesca1,2 (AUTHOR) fciaramellano@unite.it, Scipioni, Lucia2,3 (AUTHOR), Belà, Benedetta1 (AUTHOR), Pignataro, Giulia1 (AUTHOR), Giacovazzo, Giacomo1 (AUTHOR), Angelucci, Clotilde Beatrice1 (AUTHOR), Giacominelli-Stuffler, Roberto1 (AUTHOR), Gramenzi, Alessandro1 (AUTHOR), Oddi, Sergio1,2 (AUTHOR) fciaramellano@unite.it
Publikováno v:
Biomolecules (2218-273X). Jun2024, Vol. 14 Issue 6, p666. 15p.
Autor:
Svetlana Cvetkova, Michael Wacker, Jutta Keiser, Benedikt Hirt, Mario Stahl, Maren Scharfenberger-Schmeer, Dominik Durner
Publikováno v:
OENO One, Vol 58, Iss 1 (2024)
UV‑C treatment is a non-thermal technology that could be used for the microbiological stabilisation of must and wine. However, light - in this case UV‑C light - has an impact on wine. UV‑C is a high-energy light source and can promote photo-ind
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a787355d811141619888f7b4a4fded09
Publikováno v:
Разработка и регистрация лекарственных средств, Vol 12, Iss 3, Pp 89-95 (2023)
Introduction. Acca sellowiana, or feijoa belongs to the Myrtaceae family and it is an evergreen shrub or small tree 4–6 meters high. The phytochemical composition has been most thoroughly studied in the fruits of A. sellowiana. It has been shown th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83235f8c5641432681a8b7d93a043286
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francesca Ciaramellano, Lucia Scipioni, Benedetta Belà, Giulia Pignataro, Giacomo Giacovazzo, Clotilde Beatrice Angelucci, Roberto Giacominelli-Stuffler, Alessandro Gramenzi, Sergio Oddi
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 14, Iss 6, p 666 (2024)
The management of gastrointestinal disease in animals represents a significant challenge in veterinary and zootechnic practice. Traditionally, acute symptoms have been treated with antibiotics and high doses of zinc oxide (ZnO). However, concerns hav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ed32112d3804e7ba9117f9cf95f5fe6
Autor:
Menci, Ruggero, Luciano, Giuseppe, Natalello, Antonio, Priolo, Alessandro, Mangano, Fabrizio, Biondi, Luisa, Bella, Marco, Scerra, Manuel, Lanza, Massimiliano
Publikováno v:
In Meat Science January 2024 207
Autor:
Khalifa, Ibrahim1 (AUTHOR) ibrahiem.khalifa@fagr.bu.edu.eg, Zhu, Wei2 (AUTHOR), Mohammed, Hammad Hamed Hammad2,3 (AUTHOR), Dutta, Kunal4 (AUTHOR), Li, Chunmei2 (AUTHOR) ibrahiem.khalifa@fagr.bu.edu.eg
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Oct2020, Vol. 44 Issue 10, p1-19. 19p.
Autor:
Bahelka, Ivan1 (AUTHOR) bahelka@af.czu.cz, Stupka, Roman1 (AUTHOR), Čítek, Jaroslav1 (AUTHOR), Šprysl, Michal1 (AUTHOR), Bučko, Ondřej2 (AUTHOR), Fľak, Pavel2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Mar2023, Vol. 13 Issue 5, p893. 11p.
Autor:
Olchowik-Grabarek, Ewa, Sekowski, Szymon, Mies, Frédérique, Bitiucki, Maciej, Swiecicka, Izabela, Abdulladjanova, Nodira, Shlyonsky, Vadim, Zamaraeva, Maria
Publikováno v:
In Bioelectrochemistry April 2023 150