Zobrazeno 1 - 10
of 321
pro vyhledávání: '"Hydrogenated soybean oil"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria Romero-Peña, Supratim Ghosh
Publikováno v:
Fluids, Vol 6, Iss 6, p 228 (2021)
This study aimed to investigate gelation in glycerol monooleate (GMO)-stabilized water-in-canola oil (W/CO) emulsions by increasing water content (20–50 wt.%) and the addition of low methoxyl pectin (LMP) in the aqueous phase. A constant ratio of G
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90ed35ffdf8f4b2c9e8b10ef160043f0
Publikováno v:
Biotechnology Reports, Vol 18, Iss C (2018)
Enzymatic acidolysis process was developed for modification of fully hydrogenated soybean oil (FHSO) by incorporation of caprylic acid, a medium chain fatty acid. Immobilized sn-1,3 specific lipase PyLip was used to modify FHSO to produce a new fat w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92bb57aa57cf4ed68f1b247ca3c49b18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 53, Iss 3, Pp 361-366 (2015)
The optimal physical, chemical and nutritional properties of natural lipids depend on the structure and composition of triacylglycerols. However, they are not always mutually compatible. Lipid modification is a good way to give them specific function
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb9552d6645649168617e0e1e057bef2
Autor:
K. R.R. Godoi, R. C. Basso, M. H.M. Buscato, L. P. Cardoso, T. G. Kieckbusch, A. P.B. Ribeiro
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 68, Iss 4, Pp e217-e217 (2017)
The negative effects of trans fatty acids and saturated fatty acids in food have been widely discussed and this has led to progressive changes in the legislation of many countries. The use of structuring agents or crystallization modifiers, as specif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7234b2daae547428a4dfce56831c718
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 15, p 2853 (2019)
Different fractions of fully hydrogenated soybean oil (FHSBO) in soybean oil (10−30% w/w) and the addition of 1% salt (sodium chloride) were used to investigate the effect of high-pressure treatments (HP) on the crystallization behaviors and physic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cebf542709f4fb3a59b24e54a265ed4
Autor:
Yoko Hashimoto, Mayumi Mori, Shuichiro Kobayashi, Akira Hanya, Shin-ichi Watanabe, Naoki Ohara, Toshihide Noguchi, Tatsushi Kawai, Harumi Okuyama
Publikováno v:
Toxicology Reports, Vol 1, Iss C, Pp 955-962 (2014)
Canola oil (Can) and hydrogenated soybean oil (H2-Soy) are commonly used edible oils. However, in contrast to soybean oil (Soy), they shorten the survival of stroke-prone spontaneously hypertensive (SHRSP) rats. It has been proposed that the adverse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0b333bbd21746beb1e3c41ded9b125d