Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Hydration cycles"'
Publikováno v:
Innovative Biosystems and Bioengineering, Vol 2, Iss 2, Pp 110-117 (2018)
Background. Analysis of photographs of crystalline structures formed during drying of biological fluids and in particular oral liquid, is widely used as a diagnostic method for assessing the state of the human body. The urgent task is the development
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b319a93883bd4a6f8ba006bb3486b7ff
Autor:
Georgeta Postole, Fernand Chassagneux, Aline Auroux, Quentin Touloumet, Lishil Silvester, Aiman Kamaruddin, Laurence Bois
Publikováno v:
ACS Applied Energy Materials
ACS Applied Energy Materials, ACS, 2021, ⟨10.1021/acsaem.1c00786⟩
ACS Applied Energy Materials, ACS, 2021, ⟨10.1021/acsaem.1c00786⟩
International audience; SBA-CaCl 2 (SCa) composites with high CaCl 2 content were prepared using the non-functionalized and the methyl-and carboxyl-functionalized mesoporous SBA-15 supports and their thermochemical heat storage (TCHS) performance hav
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dd0eae0d04c5a03c5d41c5ed459a2184
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03245878/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03245878/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nicolau, Josefa Patrícia Balduino, Silva, Francisco Eudes da, Felix, Francival Cardoso, Torres, Salvador Barros, Pacheco, Mauro Vasconcelos, Pereira, Márcio Dias
Publikováno v:
REVISTA CAATINGA; Vol. 33 No. 2 (2020); 555-561
Revista Caatinga; v. 33 n. 2 (2020); 555-561
Revista Caatinga
Universidade Federal Rural do Semi-Árido (UFERSA)
instacron:UFERSA
Revista Caatinga; v. 33 n. 2 (2020); 555-561
Revista Caatinga
Universidade Federal Rural do Semi-Árido (UFERSA)
instacron:UFERSA
The use of discontinuous hydration cycles can improve seed germination and initial seedling growth under water stress. In this sense, the objective of this study was to evaluate the effect of discontinuous hydration on seed germination of Mimosa caes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::eb90f665eb09e6b83b4ad53fbf8498c8
https://periodicos.ufersa.edu.br/caatinga/article/view/9108
https://periodicos.ufersa.edu.br/caatinga/article/view/9108
Publikováno v:
Innovative Biosystems and Bioengineering, Vol 2, Iss 2, Pp 110-117 (2018)
Innovative Biosystems and Bioengineering; Том 2, № 2 (2018); 110-117
Innovative Biosystems and Bioengineering; Том 2, № 2 (2018); 110-117
Background. Analysis of photographs of crystalline structures formed during drying of biological fluids and in particular oral liquid, is widely used as a diagnostic method for assessing the state of the human body. The urgent task is the development
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lima, Ayslan Trindade
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFS
Universidade Federal de Sergipe (UFS)
instacron:UFS
Universidade Federal de Sergipe (UFS)
instacron:UFS
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior - CAPES Fundação de Apoio a Pesquisa e à Inovação Tecnológica do Estado de Sergipe - FAPITEC/SE Seed hydration memory is the ability of seeds to retain physiological changes caused
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a5d35404155cca228e6d226636727fd5
http://ri.ufs.br/jspui/handle/riufs/11349
http://ri.ufs.br/jspui/handle/riufs/11349
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.