Zobrazeno 1 - 10
of 403
pro vyhledávání: '"Hydrated silica"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 4, p 905 (2024)
A novel process for the synthesis of hydrated silica derived from ferronickel slag (FNS)-leaching residue was proposed in this study. The products of the purification of hydrated silica with 99.68% grade and 95.11% recovery can be obtained through am
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c571ad0abe44c7f8a03b9a1eb6b66bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nerya Zexer, Rivka Elbaum
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany. 73:1450-1463
Hydrated silica (SiO2·nH2O) aggregates in the root endodermis of grasses. Application of soluble silicates (Si) to roots is associated with variations in the balance of reactive oxygen species (ROS), increased tolerance to a broad range of stresses
Publikováno v:
Фізика і хімія твердого тіла, Vol 22, Iss 1, Pp 94-100 (2021)
Quantum chemical simulation of the adsorption of N acetylneuraminic acid (NANA) on the surface of silica with the participation of the fructose molecule by the method of density functional theory B3LYP, 6-31G (d, p) was done. The influence of the sol
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 4, Iss, Pp 262-269 (2021)
Current Research in Food Science
Current Research in Food Science
Three phenolic acids, p-coumaric, ferulic and caffeic acid as well as cinnamic acid were added to raw potatoes and sweet potatoes before frying. A distinct mitigation of acrylamide was not detected. Fried samples were analysed for postulated adducts