Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Hybrid palm oil"'
Autor:
ALMEIDA, E. S., CARVALHO, A. C. B., SOARES, I. O. de S., VALADARES, L. F., MENDONÇA, A. R. V., SILVA JUNIOR, I. J., MONTEIRO, S.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
This work compared the mechanisms of adsorption of carotenes from hybrid palm oil onto two kinds of bleaching earths widely used by industrial refiners (acid-activated and neutral). First, it was performed a deep characterization of adsorbent surface
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::9d9c574d924418fea3971d2d7e7a3b41
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1109977
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1109977
Autor:
Deborah Pacetti, Álvaro J. Ruiz, Myriam L. Ojeda, M. Borrero, Paolo Lucci, Michele Balzano, Riccardo Gagliardi, Natale G. Frega
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 64:5499-5507
This work aims to evaluate and compare, for the first time, the effects of extra virgin olive oil (EVOO) and hybrid palm oil (HPO) supplementation on the fatty acid profile and phospholipid (PL) molecular species composition of human erythrocyte memb
Autor:
Paolo Lucci, Myriam L. Ojeda, Vivian Castro, Ofelia Diez, Deborah Pacetti, Ángela García, Riccardo Gagliardi, Natale G. Frega, Álvaro J. Ruiz, Gonzalo Sequeda, M. Borrero
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ac4d610a22c0ae50b20c68bb0c93ffe3
http://hdl.handle.net/11390/1091251
http://hdl.handle.net/11390/1091251
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Patricia Coelho de Velasco, Roberto Martín-Hernández, Judit Gil-Zamorano, Maria das Graças Tavares do Carmo, Sergio Augusto Lopes de Souza, Flavia Spreafico, Fernanda K A Gonçalves, Wilza Arantes Ferreira Peres, Priscylla da Costa Medeiros, Rafael Carvalho Sales, Alberto Dávalos, Diana C. Mantilla-Escalante
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 20, Iss 1, p 8 (2018)
International Journal of Molecular Sciences
Volume 20
Issue 1
International Journal of Molecular Sciences
Volume 20
Issue 1
Nonalcoholic fatty liver disease (NAFLD) is highly prevalent worldwide. The most severe form is nonalcoholic steatohepatitis (NASH). Among risk factors for the development of NAFLD is excessive lipid intake. Since palm (P) oil is the most consumed oi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sales RC; Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ), Rio de Janeiro 21941-902, Brazil. c.sales.rafael@gmail.com., Medeiros PC; Faculdade de Medicina, Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ), Rio de Janeiro 21044-020, Brazil. pri.biomed3@gmail.com., Spreafico F; Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ), Rio de Janeiro 21941-902, Brazil. flaviasfer@gmail.com.; Laboratory of Epigenetics of Lipid Metabolism, Madrid Institute for Advanced Studies (IMDEA)-Food, CEI UAM+CSIC, 28049 Madrid, Spain. flaviasfer@gmail.com., de Velasco PC; Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ), Rio de Janeiro 21941-902, Brazil. patriciac.velasco@gmail.com., Gonçalves FKA; Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ), Rio de Janeiro 21941-902, Brazil. fernandakgst@gmail.com., Martín-Hernández R; GENYAL Platform on Nutrition and Health, Madrid Institute for Advanced Studies (IMDEA)-Food, CEI UAM+CSIC, 28049 Madrid, Spain. roberto.martin@imdea.org., Mantilla-Escalante DC; Laboratory of Epigenetics of Lipid Metabolism, Madrid Institute for Advanced Studies (IMDEA)-Food, CEI UAM+CSIC, 28049 Madrid, Spain. diana.mantilla@imdea.org., Gil-Zamorano J; Laboratory of Epigenetics of Lipid Metabolism, Madrid Institute for Advanced Studies (IMDEA)-Food, CEI UAM+CSIC, 28049 Madrid, Spain. judit.gil@imdea.org., Peres WAF; Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ), Rio de Janeiro 21941-902, Brazil. wilza@nutricao.ufrj.br., de Souza SAL; Faculdade de Medicina, Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ), Rio de Janeiro 21044-020, Brazil. sergioalsouza@gmail.com., Dávalos A; Laboratory of Epigenetics of Lipid Metabolism, Madrid Institute for Advanced Studies (IMDEA)-Food, CEI UAM+CSIC, 28049 Madrid, Spain. alberto.davalos@imdea.org., Tavares do Carmo MG; Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ), Rio de Janeiro 21941-902, Brazil. tcarmo@editema.com.br.
Publikováno v:
International journal of molecular sciences [Int J Mol Sci] 2018 Dec 20; Vol. 20 (1). Date of Electronic Publication: 2018 Dec 20.