Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Hybrid oleogels"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101520- (2024)
In this study, we investigated the combined impact of monoacylglycerol (MAGs) and methylcellulose (MC) on the production of hybrid oleogels. Since cellulose derivatives are inherently hydrophilic substances, they require dissolution in oil through an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33793f3de9224590a1a08dc92b3b8398
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 10, p 650 (2024)
Oleogelation is an alternative oil structuring route to formulate (semi-)solid fats with a reduced amount of saturated fats. Monoglycerides have been identified as effective gelators; however, their application potential can be limited due to challen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5eba2b0b2abf44489b5ae8f52ca9e4b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.