Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"Hybrid carrageenan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 8, p 524 (2024)
The viscoelastic response of carrageenan hydrogels to large amplitude oscillatory shear (LAOS) has not received much attention in the literature in spite of its relevance in industrial application. A set of hybrid carrageenans with differing chemical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f53caebadc254d269926ade560b22897
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2025 162
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adiguna Bahari, Katlijn Moelants, Marie Kloeck, Joel Wallecan, Gino Mangiante, Jacques Mazoyer, Marc Hendrickx, Tara Grauwet
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 12, p 2928 (2021)
To better understand the migration properties of hybrid carrageenan from the seaweed tissue during carrageenan extraction, the effect of increasing the seaweed surface area by the mechanical disintegration of gametophyte Chondrus crispus chips was st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac80766db7b74255a70ef6675400fd48
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 19, Iss 5, p 280 (2021)
Ultrasound-assisted water extraction was optimized to recover gelling biopolymers and antioxidant compounds from Mastocarpus stellatus. A set of experiments following a Box–Behnken design was proposed to study the influence of extraction time, soli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1734b7df576b41259189ffcbf18fbf11
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 4, p 1962 (2021)
Native starch from potatoes and hybrid carrageenans from the red alga Mastocarpus stellatus have been used as gluten-free gelling matrices to obtain functional hydrogels. The enrichment of gelling matrices with antioxidant compounds from natural sour
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2830389a639942ed95fae69548dca012