Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Hwang, Sun Hye"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 July 2024 445
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hwang, Sun Hye1,2 (AUTHOR), Lee, JaeHwan2 (AUTHOR), Nam, Tae Gyu3 (AUTHOR), Koo, Minseon1 (AUTHOR), Cho, Yong Sun1 (AUTHOR) yscho@kfri.re.kr
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Aug2022, Vol. 10 Issue 8, p2590-2600. 11p.
Profile change of the volatile and non‐volatile compounds in dried or baked laver by photooxidation.
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Feb2024, Vol. 89 Issue 2, p998-1011, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemistry - A European Journal. Sep2014, Vol. 20 Issue 40, p12974-12981. 8p.
Autor:
Hwang, Sun Hye1, Shin, Dong Hoon1, Yun, Juyoung1, Kim, Chanhoi1, Choi, Moonjung1, Jang, Jyongsik1 jsjang@plaza.snu.ac.kr
Publikováno v:
Chemistry - A European Journal. Apr2014, Vol. 20 Issue 15, p4439-4446. 8p.