Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Hwang, Seoyoung"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hwang, Seoyoung, Jun, Sang Beom
Publikováno v:
Biomedical Engineering Letters; Jan2024, Vol. 14 Issue 1, p79-89, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Oct2022, Vol. 23 Issue 19, p11807, 13p
Autor:
Hwang, Seoyoung, Moon, Junghoon
In October 2015, the World Health Organization (WHO) reported that the International Agency for Research on Cancer (IARC) had classified the consumption of both red and processed meats as carcinogenic to humans (Bouvard et al., 2015; IARC, 2015). The
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::06cd67e1e3c04290974d124eb3982d62