Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Hushki A"'
Autor:
Almahri Reem, Al-Sada Sharifa, Al-Jabiry Salma, Attieh Grace, Allehdan Sabika S., Al-Jaberi Tareq, Hushki Ahmad, Rayyan Yaser, Tayyem Reema
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 9, Iss 1, Pp 311-6 (2024)
Foods associated with increased risk of gastric cancer. Source: Corresponding Author.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5443de76c7a240f7b6626817dee0aa6f
Publikováno v:
Cancer Management and Research, Vol Volume 14, Pp 2017-2029 (2022)
Reema Tayyem,1,2 Narmeen Al-Awwad,3 Sabika Allehdan,4 Rawan Ajeen,5 Tareq Al-Jaberi,6 Yaser Rayyan,7 Hiba Bawadi,1 Ahmad Hushki8 1Department of Human Nutrition, College of Health Sciences, QU Health, Qatar University, Doha, 2713, Qatar; 2Department o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0420c4ee3fa6405499af3d26cad9df05
Autor:
Salameh, Bader A.1 (AUTHOR) bader@hu.edu.jo, Al-Hushki, Eman H.1 (AUTHOR), Talib, Wamidh H.2 (AUTHOR), Ghanem, Raed3 (AUTHOR), Delmani, Fatima-Azzahra4 (AUTHOR), Mahmod, Asma I.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Zeitschrift für Naturforschung B: A Journal of Chemical Sciences. Jun2024, Vol. 79 Issue 5/6, p303-309. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reema Tayyem, Narmeen AL-Awwad, Sabika Allehdan, Rawan Ajeen, Tareq Al-Jaberi, Yaser Rayyan, Hiba Bawadi, Ahmad Hushki
Publikováno v:
Cancer Management and Research. 14:2017-2029
Reema Tayyem,1,2 Narmeen Al-Awwad,3 Sabika Allehdan,4 Rawan Ajeen,5 Tareq Al-Jaberi,6 Yaser Rayyan,7 Hiba Bawadi,1 Ahmad Hushki8 1Department of Human Nutrition, College of Health Sciences, QU Health, Qatar University, Doha, 2713, Qatar; 2Department o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reema F. Tayyem, Hala Nawaiseh, Narmeen Al‐Awwad, Tareq Al‐Jaberi, Ahmad Hushki, Sabika Allehdan
Publikováno v:
Food Science & Nutrition.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.