Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Husenov, Bahromiddin"'
Autor:
Mahkamov, Marufqul1,2 (AUTHOR) mmaruf85@gmail.com, Husenov, Bahromiddin1,2 (AUTHOR) bahromiddin@gmail.com, Garkava-Gustavsson, Larisa1 (AUTHOR) larisa.gustavsson@slu.se, Muminjanov, Hafiz3 (AUTHOR) hafiz.muminjanov@fao.org, Kuktaite, Ramune1 (AUTHOR) ramune.kuktaite@slu.se, Prieto-Linde, Maria Luisa1 (AUTHOR) maria.luisa.prieto-linde@slu.se, Johansson, Eva1 (AUTHOR) eva.johansson@slu.se
Publikováno v:
Crops (2673-7655). Dec2024, Vol. 4 Issue 4, p667-683. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Husenov, Bahromiddin, Otambekova, Munira, Muminjanov, Hafiz, Morgounov, Alexey, Asaad, Siham, Garkava-Gustavsson, Larisa, Johansson, Eva
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems. 4
Autor:
Husenov, Bahromiddin
Bread wheat (Triticum aestivum L.) is the worlds’ most important food crop and it contributes 60% of the daily protein and calories to the population of Tajikistan. This thesis evaluated protein composition and bread-making quality of wheat, presen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1094::af79cfb186efc0a52aff494178989e50
https://pub.epsilon.slu.se/14939/
https://pub.epsilon.slu.se/14939/
Autor:
Husenov, Bahromiddin, Makhkamov, Marufkul, Garkava-Gustavsson, Larisa, Muminjanov, Hafiz, Johansson, Eva
Publikováno v:
Agriculture & Food Security; Jul2015, Vol. 4 Issue 1, p1-8, 8p
Autor:
Husenov, Bahromiddin, Makhkamov, Marufkul, Garkava-Gustavsson, Larisa, Muminjanov, Hafiz, Johansson, Eva
Publikováno v:
Agriculture & Food Security. 4(1)