Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Hurst, S.M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hurst, R.D., Hurst, S.M.
Publikováno v:
In Bioactive Food as Interventions for Arthritis and Related Inflammatory Diseases 2013:319-336
Autor:
Lomiwes, D.1, Hurst, S.M.2, Dobbie, P.1, Frost, D.A.1, Hurst, R.D.2, Young, O.A.3, Farouk, M.M.1 mustafa.farouk@agresearch.co.nz
Publikováno v:
Meat Science. Aug2014, Vol. 97 Issue 4, p548-557. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abe, C., Accardi, G., Andres-Lacueva, C., Appendino, G., Armentia, A., Arora, R., Azevedo, V., Badole, S.L., Bae, S.-C., Baliga, M.S., Balistreri, C.R., Bermúdez-Humarán, L.G., Bhat, H., Bodhankar, S.L., Bolling, S.F., Bollor, R., Bowden, R.G., Bravo-Clouzet, R., Calder, P.C., Câmara, N.O.S., Candore, G., Castell, M., Castellote, C., Castrodeza, J., Cerón, J.M., Chacko, J., Chowdhury, Z.T., Comalada, M., Contreras-Moreno, J., Cordova, F.M., Correa-Matos, N.J., Crespo, J., de Cienfuegos, G.Á., de Gaetano, G., de Luis, D., de Moreno de LeBlanc, A., de Pablo, M.A., de Roos, B., del Carmen, S., Díaz, L.E., di Giuseppe, R., Donati, M.B., Egger, G., Elias, R.M., Fayad, R., Fazal, F., Feleszko, W., Fischer, A.K., Franch, À., Galena, A.E., Gálvez, J., Gómez-Martínez, S., Graziano, C., Hall, J., Haniadka, R., Hurst, R.D., Hurst, S.M., Iacoviello, L., Inglada, L., Jaffe, R., Jaworska, J., Kaufman, P.B., Khan, N., Kirakosyan, A., Langella, P., Latheef, L., LeBlanc, J.G., Llorach, R., Lucas, E.A., Malhotra, P., Marcos, A., Marín-Casino, M., Martín-Armentia, S., Mateu-de Antonio, J., Menaa, A., Menaa, B., Menaa, F., Mes, J., Minato, K.I., Miyoshi, A., Monagas, M., Moreillon, J., Mullin, G.E., Neyestani, T.R., Oommen, B., Pai, C., Pai, R.J., Pérez-Berezo, T., Pérez-Cano, F.J., Pérez de Heredia, F., Petro, T.M., Pozo-Rubio, T., Prabhala, H.K., Prabhala, R.H., Pravettoni, V., Prescott, S.L., Primavesi, L., Puertollano, E., Puertollano, M.A., Ramos-Romero, S., Rastmanesh, R., Rendina, E., Romeo, J., Sabetisoofyani, A., Sampath, P., Schauss, A.G., Seymour, E.M., Sharma, A., Shelmadine, B., Smith, B.J., Somasundaram, S.G., Sung, M.-K., Togni, S., Urpi-sarda, M., Vaghefi, S.B., Watson, R.R., Weber, C.E., West, C.E., Wichers, H., Wood, L.G., Xaus, J., Yashawanth, H.S., Zibadi, S.
Publikováno v:
In Bioactive Food as Interventions for Arthritis and Related Inflammatory Diseases 2013:xix-xxv
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hurst, S.M., Collins, S.M.
Publikováno v:
American Journal of Physiology. Jun94, Vol. 266 Issue 6, pG1123. 7p. 1 Chart, 10 Graphs.
Publikováno v:
Gastroenterology; December 1993, Vol. 105 Issue: 6 p1754-1760, 7p