Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Huping jujube"'
Publikováno v:
Smart Agricultural Technology, Vol 9, Iss , Pp 100670- (2024)
To intelligently detect the maturity of ‘Huping’ jujube in the natural environment, this study proposed a lightweight ‘Huping’ jujube maturity detection method based on the YOLO-FHLD. Firstly, the C2fF module was introduced to the YOLOv8n mod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5906c543dd004587bc43292b2fe7542d
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100812- (2023)
Harvested jujube (Zizyphus jujuba Mill) is prone to softening due to active metabolism. This study investigated the effects of acidic electrolyzed water (AEW), high-voltage electrostatic field (HVEF) and their combination (AEW + HVEF) on softening an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b57de2b6632417ca5b46ff2d58df7a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 14, p 2762 (2023)
Fresh jujube is prone to rapid deterioration after harvest due to its active metabolism and rich nutrients. This study aimed to investigate the effects of acidic electrolyzed water (AEW), a high-voltage electrostatic field (HVEF) and a combination of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/884a1d61249744b095f6e9a65fd6827b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 11, No 32 (2012); 8133-8140
A robust partial least square (PLS) calibration model with high accuracy and stability was established for the measurement of soluble solids content (SSC) of fresh jujube using near-infrared (NIR) spectroscopytechnique. Fresh jujube samples were coll
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.