Zobrazeno 1 - 10
of 261
pro vyhledávání: '"Hunsberger, M."'
Autor:
Gwozdz, W., Reisch, L., Eiben, G., Hunsberger, M., Konstabel, K., Kovacs, E., Luszczki, E., Mazur, A., Mendl, E., Saamel, M., Wolters, M.
Publikováno v:
In Food Policy October 2020 96
Publikováno v:
In Journal of Psychosomatic Research May 2020 132
Publikováno v:
Journal of Consumer Policy; Mar2024, Vol. 47 Issue 1, p109-125, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lauria, F., Dello Russo, M., Formisano, A., De Henauw, S., Hebestreit, A., Hunsberger, M., Krogh, Vittorio, Intemann, T., Lissner, L., Molnar, D., Moreno, L.A., Reisch, L.A., Tornaritis, M., Veidebaum, T., Williams, G., Siani, A., Russo, P., consortium, I.Family
Publikováno v:
NMCD. Nutrition Metabolism and Cardiovascular Diseases (Testo stamp.) 31 (2021): 3031–3043. doi:10.1016/j.numecd.2021.07.019
info:cnr-pdr/source/autori:Lauria F.; Dello Russo M.; Formisano A.; De Henauw S.; Hebestreit A.; Hunsberger M.; Krogh V.; Intemann T.; Lissner L.; Molnar D.; Moreno L.A.; Reisch L.A.; Tornaritis M.; Veidebaum T.; Williams G.; Siani A.; Russo P./titolo:Ultra-processed foods consumption and diet quality of European children, adolescents and adults: Results from the I.Family study/doi:10.1016%2Fj.numecd.2021.07.019/rivista:NMCD. Nutrition Metabolism and Cardiovascular Diseases (Testo stamp.)/anno:2021/pagina_da:3031/pagina_a:3043/intervallo_pagine:3031–3043/volume:31
info:cnr-pdr/source/autori:Lauria F.; Dello Russo M.; Formisano A.; De Henauw S.; Hebestreit A.; Hunsberger M.; Krogh V.; Intemann T.; Lissner L.; Molnar D.; Moreno L.A.; Reisch L.A.; Tornaritis M.; Veidebaum T.; Williams G.; Siani A.; Russo P./titolo:Ultra-processed foods consumption and diet quality of European children, adolescents and adults: Results from the I.Family study/doi:10.1016%2Fj.numecd.2021.07.019/rivista:NMCD. Nutrition Metabolism and Cardiovascular Diseases (Testo stamp.)/anno:2021/pagina_da:3031/pagina_a:3043/intervallo_pagine:3031–3043/volume:31
Background and aims Food processing has been indicated as a factor capable of negatively affecting the global food system, including the profile of consumers’ diets. The objectives of the present study were to provide a description of the consumpti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.