Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Hundschell, Christoph"'
Autor:
Bäther, Sabrina, Seibt, Jasper Hartwig, Hundschell, Christoph Simon, Bonilla, Jose C., Clausen, Mathias Porsmose, Wagemans, Anja Maria
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2024 149
Autor:
Miranda, Bruna M., Almeida, Viviane O., Terstegen, Tim, Hundschell, Christoph, Flöter, Eckhard, Silva, Flávio A., Fernandes, Kátia F., Wagemans, Anja, Ulbrich, Marco
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2023 423
Levan is a bacterial homopolysaccharide, which consists of beta-2,6 linked beta-D-fructose monomers. Because of its structural properties and its health promoting effects, levan is a promising functional ingredient for the food, cosmetic and pharma i
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1909.07737
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 January 2023 656 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods
Volume 9
Issue 2
Foods, Vol 9, Iss 2, p 192 (2020)
Foods, 9 (2), Art. Nr.: 192
Volume 9
Issue 2
Foods, Vol 9, Iss 2, p 192 (2020)
Foods, 9 (2), Art. Nr.: 192
Levan is a fructan-type exopolysaccharide which is produced by many microbes from sucrose via extracellular levansucrases. The hydrocolloid properties of levan depend on its molecular weight, while it is unknown why and to what extent levan is functi
Autor:
Hundschell, Christoph S., Brühan, Juliane, Anzmann, Theresa, Kohlus, Reinhard, Wagemans, Anja M.
Publikováno v:
Gels (2310-2861); Apr2022, Vol. 8 Issue 4, p228-228, 16p