Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Hulak, Nataša"'
Autor:
Bendelja Ljoljić, Darija, Dolenčić Špehar, Iva, Tudor Kalit, Milna, Rajnović, Ivana, Hulak, Nataša, Kos, Ivica, Vnučec, Ivan, Prđun, Saša, Kalit, Samir
Probiotic fermented milks are a group of functional food that, in addition to their nutritional value, contain certain components considered beneficial to human health. For their production, besides probiotic bacterial strains, yeasts - most commonly
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::e7360e017bad21c2611712f586217090
https://www.bib.irb.hr/1254974
https://www.bib.irb.hr/1254974
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
UGARKOVIĆ, Damir, TIKVIĆ, Ivica, GRGURIĆ, Ivana, PERKOVIĆ, Ivan, HULAK, Nataša, ROJE, Vibor, ŠUTALO, Petar, POPIĆ, Krešimir
Publikováno v:
Journal of Forestry Society of Croatia / Sumarski List Hrvatskoga Sumarskoga Drustva; 2022, Vol. 146 Issue 7/8, p283-292, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. 2016, Vol. 66 Issue 4, p282-292. 11p.
Autor:
González-Plaza, Juan José1,2 plaza@bfm.hr, Hulak, Nataša3, García Fuentes, Eduardo4,5, Garrido-Sánchez, Lourdes5,6, Zhumadilov, Zhaxybay1, Akilzhanova, Ainur1
Publikováno v:
Drug Discoveries & Therapeutics. Aug2015, Vol. 9 Issue 4, p247-257. 11p.
Autor:
Mrkonjić Fuka, Mirna, Žgomba Maksimović, Ana, Zunabović- Pichler, Marija, Kos, Ivica, Mayrhofer, Sigrid, Hulak, Nataša, Domig, Konrad
Introduction: Spontaneously fermented game meat sausages produced by traditional techniques are complex microbial ecosystems that can be the sources of beneficial or spoilage and pathogenic microorganisms. Aim: This study aimed to investigate the fat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::b36973368b59e45b58136fe6420eef64
https://www.bib.irb.hr/920920
https://www.bib.irb.hr/920920
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.